default-header
HomeOver AardbeienlandWerken bij het Aardbeienland

Werken bij het Aardbeienland

Het Aardbeienland wordt een steeds groter succes waardoor wij voortdurend op zoek zijn naar nieuwe medewerkers (zowel fulltime als wel parttime). Wij zoeken nieuwe collega’s voor zowel de horeca, winkel als wel keuken.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een mooie job op Het Aardbeienland dan kun je je C.V en motivatiebrief sturen naar info@aardbeienland.nl of telefonisch contact opnemen met Fred of Rob Nijland op 077-3970216 voor het maken van een afspraak.

Het Aardbeienland is een erkend leerbedrijf:

Het Aardbeienland is een erkend leerbedrijf waardoor er de mogelijkheid bestaat om je horeca opleiding te combineren met betaald werk. Mocht je hier meer over willen weten dan kun je je C.V en motivatiebrief sturen naar info@aardbeienland.nl of telefonisch contact opnemen met Fred of Rob Nijland op 077-3970216 voor het maken van een afspraak.

Stage lopen bij Het Aardbeienland:

Vanuit onze maatschappelijke verantwoording en natuurlijk de liefde voor het park en ons mooie vak staan wij open voor het doorlopen van een korte of lange stage in ons bedrijf. Dit kan zowel een zogenaamde “snuffel stage” als wel een meer vakgerichte stage zijn. Voor meer informatie over een stageplaats kun je telefonisch contact opnemen met Fred of Rob Nijland op 077-3970216 of een mail sturen naar info@aardbeienland.nl.

Vrijwilligers gezocht!

Houd jij van schilderen, timmeren, tuinieren, fantasiefiguren maken, meubels of houten aardbeien opknappen en bruggetjes repareren? Wij hebben nog veel hulp nodig. We willen dat het Aardbeienland van ons allemaal wordt. Diverse vrijwilligers en gepensioneerden helpen ons al mee. Laten we er met zijn allen een fantastische plek van maken. Ook zin om gezellig met ons te klussen? Meld je snel aan door een mail te sturen naar info@aardbeienland.nl.