default-header
Home Groepen

Groepen

Het Aardbeienland heeft diverse leuke  groepsarrangementen. Als jullie met meer dan 15 personen zijn en dit van te voren reserveren is er veel mogelijk. Het Aardbeienland is de ideale plek voor familiefeestjes. We hebben bijvoorbeeld een arrangement met koffie en vlaai. De hele familie zit gezellig aan een grote tafel, de kinderen rennen weg en roetsjen van de glijbaan af. De oudere kinderen gaan een puzzeltocht maken en de jong volwassenen denken dat zij de aller moeilijkste puzzeltocht wel even kunnen oplossen. De volwassenen zitten gezellig te kletsen en bestellen een lekker biertje.

Jullie kunnen ook wat vroeger komen en met zijn allen genieten van een heerlijke aardbeienlandlunch. Dit buffet bestaat uit een lekker soepje, vers fruit, harde en zachte broodjes, ambachtelijk brood van onze bakker, eiersalade, warm vlees, verse sla, heerlijke jammetjes uit onze streek en voor de liefhebber bakken we een kroket of frikandel. Uiteraard zetten wij ook een paar kannen koffie, thee, jus d’orange, melk en aardbeienlandranja klaar. Je kunt de prijzen opvragen door een mail te sturen naar info@aardbeienland.nl

Willen jullie liever ’s avonds komen? Dat kan natuurlijk ook!  Al deze arrangementen zijn alleen mogelijk als u reserveert. Stuur een mail naar info@aardbeienland.nl en informeer naar de mogelijkheden voor jouw groep!