default-header
Home Onze Helden!

Onze Helden!

Het Aardbeienland is een 4ha groot park, waarvan circa 3 ha in de buitenlucht. Ons park bevat heel veel groen variërend van weg bermen tot een 1ha groot bos en een bloementuin. Dit vergt erg veel onderhoud.

Wij hebben een connectie met de Stichting Joutou Sportzorgcentrum Venray. Deze Stichting biedt dagbesteding aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en de maatschappij in het algemeen. Voor veel van deze mensen is bezig zijn in de buitenlucht en met name in het groen als leven in een andere wereld, weg van de stress van alle dag.

Middels een nauwe samenwerking met Stichting Joutou kunnen wij veel van deze mensen een zinvolle dagbesteding bieden op ons park. Bij ons is het niet erg wanneer ze ‘n keer de verkeerde bloem of tak snoeien; in ons park mogen ze fouten maken. Dat houdt wel in dat niet altijd alles even tiptop zal zijn wanneer zij hun dag niet hebben.

Toch zijn zij voor ons de helden van het park. Om het park betaalbaar te houden voor onze bezoekers en tevens onze helden telkens weer een zinvolle dag te bezorgen en hen het gevoel te geven dat ze er ook werkelijk toe doen, moeten we iets minder perfectie af en toe op de koop toe nemen.

Wij hopen dat u dit ook zo zult ervaren.