default-header
HomeGroepenFamiliedag

Familiedag

Kom gezellig met de hele familie naar Het Aardbeienland. Op Het Aardbeienland is van alles te beleven voor jong en oud. Wij beschikken over een overdekt gedeelte (sprookjesbos, speelstraat en oudhollandse tafereeltjes) van ruim 5000 m2 dus ook bij slecht weer kan iedereen zich prima vermaken. Ons mooie terras beschikt over ruim 175 zitplaatsen wij reserveren daar graag een mooie plek voor uw hele familie. Er zijn vele mogelijkheden om van uw familiedag een onvergetelijke dag te maken, mocht u overwegen om uw familiedag bij Het Aardbeienland te plannen vraag dan naar de vele mogelijkheden.

Als u uw wensen mailt naar info@aardbeienland.nl dan zullen wij binnen 48 uur contact met u opnemen om het e.e.a. met elkaar af te stemmen. Nog beter is het om een afspraak te maken zodat wij samen met u onder het genot van een heerlijk kopje koffie uw wensen kunnen bespreken.

Mocht u een afspraak willen maken dan kunt u deze aangeven op info@aardbeienland.nl of telefonisch contact opnemen op 077-3970216.

Familiedag
Familiedag