Jarig?

Een aardbeienfeest is een heel bijzonder idee!
Je verjaardag vieren met vriendjes en vriendinnetjes op Het Aardbeienland.

Je kinderfeestje op het Aardbeienland:

 • Ontvangst
  Als het over verjaardagen gaat, dan horen daar uiteraard cadeautjes bij. Bij het ontvangst trakteert de jarige op zoete aardbeien aan alle genodigde lekkerbekken.

 • Klaar voor het aardbeienavontuur
  Na ontvangst ga je samen het hele park verkennen, het museum, de speeltuin, de overdekte speelpaviljoens, de sprookjes, de velden, de trekker op en nog veel meer.

 • Een bos met een verhaal
  Daarna ga je je helemaal uitleven in het aardbeienbos. Het is een fijne plek waar je heerlijk kunt spelen en puzzelen. Een sprookje en een leuke opdracht waarmee je achter knusse luikjes van gezellige kabouterhuisjes kunt turen naar de oplossing. Spannend!
 • Beschuitje versieren met aardbeien
  Alle kinderen krijgen een beschuitje met o.a. verse aardbeien. Dus smeren en plakken maar en als alles klaar is mag het resultaat opgegeten worden en aardbeienranja gedronken worden.

 • Oeps!
  Daar is de koningin, ja de bijenkoningin, achter glas wel te verstaan. Willen we grote en mooie gevormde aardbeien krijgen, dan zijn bijen nodig om alle aardbeien bloemen te bezoeken. Je ziet alles, achter glas is het absoluut niet gevaarlijk, en de aardbeienkoning ga je ook ontmoeten.

 • Smullen van lekker ijs en aardbeien
  Van verse aardbeien weten we met grote zekerheid dat - als men voldoende eet - niet snel ziek zal worden. Want verse aardbeien bevatten heel veel vitamine C en bioactieve stoffen. Ijs met verse aardbeien en slagroom doen echt wonderen! De begeleiders kunnen kiezen uit een coupe ijs met aardbeien en slagroom of koffie met aardbeienvlaai en slagroom.

 • Zelf aardbeien plukken
  Er zijn hele kassen en velden vol met rooie sappige aardbeien. Het lekker rondstruinen in de velden en het zelf plukken van de vruchten is een ontzettend leuk karweitje dat bij alle kinderen letterlijk en figuurlijk in de smaak valt.

 • Een wereld vol betovering
  Je loopt langzaam een soort dorpje binnen en opeens zien je iets schitterends. Een betoverende wereld met een heleboel magische wezentjes. Vriendelijke aardbeienelfjes die allemaal in harmonie samen spelen en werken.

 • De leukste foto
  Op de foto als een aardbei. Het Aardbeienland heeft aardbeienpakjes, of je kunt je hoofd door een bord steken, voor een foto.

 • Tot slot een supergezond drankje met aardbeien en frietjes.
  Het is feest en als je op Het Aardbeienland een frietje eet, dan ben je toch goed bezig, want de frietjes worden verantwoord gebakken. Bij de frietjes krijg je een heilzaam vitamine aardbeiensapje, smoothie of drankje, dus het is weer smullen!

 • Afsluiting
  Iedereen neemt natuurlijk zijn vers geplukte aardbeien, het sprookje en een verrassing mee naar huis.

  Extra tip

  Misschien vind je het wel leuk om van tevoren pret aan het feestje met aardbeien te beleven. Je zou kunnen denken om iets bijpassends te maken met bijvoorbeeld een aardbeienkroontje crepepapier of een aardbeitje te schminken op je gezicht. Natuurlijk alleen als je er plezier aan beleeft, uiteraard zijn jullie daar volkomen vrij in.

  Reservering
  Het feest kan gereserveerd worden voor elke dag behalve op de zondag en de maandag. Duur van het programma 3,5 tot 4,5 uur. Groepsgrootte minimaal 8 personen. In overleg kan het arrangement of volgorde worden aangepast.

  Met het vieren van je verjaardag op Het Aardbeienland wordt elk kinderfeestje een echt feest. Zowel voor de begeleiders, genodigden als voor de jarige!

  Kosten bedragen euro 16,80 p.p. Ook de begeleiders betalen dat bedrag.

  Vragen en reserveringen bij voorkeur per mail: info@aardbeienland.nl.

 •  
   

  Het Aardbeienland: een paradijs voor kinderen