Zelf aardbeien plukken buiten of in de kas:

Kosten: euro 2,00 per doosje

Tijden: tussen 13.30 en 15.30 uur

Aanmelden: winkel (u ontvangt een bonnetje met het tijdstip)

Het zelfplukveld maakt onderdeel uit van het park, dus alleen toegankelijk als je ook in het bezit bent van een geldig entreebewijs.

De groei van de aardbeien is afhankelijk van het weer (ook in de kas). Van te voren is niet te garanderen of er voldoende oogst is.


Je bent dol op zoete aardbeien en je wilt de zongerijpte vruchten zelf lekker plukken? Dat kan in Het Aardbeienland!

Er zijn hele velden vol met de allerzoetste aardbeien. De aardbeien zijn hier supervers en natuurlijk goedkoper (de marktprijs) dan bij de supermarkt of groenteboer.

Van alle attracties is het eigenhandig plukken de absolute koploper. Kinderen zijn vooral enthousiast. Je bent welkom vanaf juni tot en met augustus: dinsdag tot en met zondag van 13.30 uur tot 15.30 uur.

In het hoogseizoen (juni, juli en augustus) wordt er in de buitenlucht geplukt. Kinderen kunnen op de zondagen buiten het hoogseizoen ook in de kas plukken. Dit vraagt natuurlijk wel de nodige organisatorische aanpassingen. Het aanbod is sterk afhankelijk van het weer, dus moet er ook op vele verschillende tijdstippen geplant worden. U zult begrijpen dat het aanbod niet altijd op voorhand gegarandeerd kan worden.

Om teleurstelling te voorkomen, bij slecht weer, vragen wij u van tevoren te bellen.