30 maart geopend

  

Nieuw seizoen 2018:
Open van
30 maart t/m 2 september
van 10 tot 17 uur

Maandagen gesloten, m.u.v. 2e Paasdag en Pinkersterdag.

Droom, leef en geniet
Het Aardbeienland is weer een bezienswaardigheid rijker: Aardbeiendroom...een wereld van dromen, aardbeien en fantasie! Ja, je droomt met je ogen open, een overdekt duister aardbeienpad, waar je zeker aan een keer er door wandelen niet genoeg hebt.... overal aardbeien....met op de achtergronden kastelen, waar elfjes te zien zijn, watervallen, fonteintjes en vele scenes waar kinderen dromen van zoete aardbeien. De donkere lucht is bedekt met sterren, fonkelende lichtjes en een zee van bloemen! Overal komt de aardbeienfantasie je tegemoet door rustgevende muziek, vele wijsheden en steeds zie je ook wat anders...tot een lawine van licht je uit de aardbeiendroom weer wakker maakt! Aardbeiendroom is een attractie voor het hele gezin!

Zelf aardbeien plukken
Wat is er nu leuker dan zelf aardbeien plukken?

Normaal gesproken kunnen er aardbeien geplukt worden vanaf half mei t/m september.

Het terras en de winkel zijn vrij toegankelijk.
'Zelf aardbeien plukken' is onderdeel van het PARK (toegangskaartjes zijn te koop in de winkel). De aarbeien zelf zitten niet bij de toegangsprijs inbegrepen (2,50 per doosje). De groei van aardbeien is afhankelijk van het weer. Het kan een enkele keer voorkomen dat de aardbeien nog niet rijp zijn. Vraag dus aan een van onze medewerkers of er die dag geplukt kan worden.

Terras
Het aardbeienterras heeft een open sfeervolle uitstraling. Kinderen kunnen hier volop spelen. Een heerlijke plek om te genieten van o.a. koffie, gebak, smoothies, ijs, broodjes en friet te genieten. Natuurlijk alles met verse aardbeien. Is het buiten koud of regenachtig? Er is ook een overdekt terras.

Aardbeien themapark
Het aardbeien themapark bestaat o.a. uit een winkel, terras, museum, kassen, velden, bos, elfjes, straatjes, hofjes, sprookjes, bijzondere verzamelingen, speuractiviteiten en meerdere speeltuinen binnen en buiten. Maar heeft ook een aardbeienapotheek, vele typische Provencaalse bouwsels met poorten, torens en een hooiberg. Een reis door het land vol aardbeien duurt 3,5/4 uur. Bekijk de plattegrond >  Bekijk de entreeprijzen >

Maar er zijn ook andere activiteiten mogelijk, zoals:

  • picknicken
  • rondleidingen
  • kinderfeestjes
  • speciale arrangementen  • Het Aardbeienland, Kreuzelweg 3, 5961 NM Horst, Telefoon: 077 - 3970216, E-mail: info@aardbeienland.nl